Hvem er jeg

Jeg hedder Julie Fischer og er uddannet fotograf fra NEXT i København. De sidste mange år har jeg brugt kameraet til at portrættere babyer, børn, søskende, familier, kvinder og mænd. Jeg kan det meste 😀

Det, jeg bedst kan lide ved at arbejde som fotograf, er at møde børn og familier og lære jer at kende. Jeg synes, at det er sjovt at fotografere børn, fordi det er så uforudsigeligt. 

Jeg er uddannet fotograf med speciale i børn og familier. Jeg bor i Hvalsø med min mand og vores to drenge, der går i Den Grønne Kile. Mit kontor ligger i Hvalsø.

Jeg går ikke efter det perfekte som fotograf. Jeg interesserer mig for at fange hverdagsbillederne, så vi kan hænge noget op på væggen, som vi kan genkende. Jeg kan i hvert fald langt bedre relatere til et skrigende barn end et opstillet billede med et ansigtsudtryk, barnet aldrig ville bruge i virkeligheden. Og jeg har selv mine egne umulige børn hængende på væggen. Men det er nu sjovere at tage billeder af andres børn – mine egne gør jo ikke altid, som jeg siger. 

Jeg tager billeder af børn, familier, børnehaver og vuggestuer og portræt- og cv-billeder. Jeg har transportabelt udstyr, så jeg tager ud til jer, hvad enten I gerne vil have taget billeder i en skov, i jeres have eller jeres dagligstue.

© Julie Fischer

CVR: 43223429

Adresse
Vestergade, Hvalsø